footer-logo

Meikkaus- ja kampauspalvelut kokopääkaupunkiseudun alueella ja lähialueilla

Instagram
MEIKKAUS- JA KAMPAUSPALVELUT

Palvelut

m
Juhlameikit

Makusi mukaan päivä-, ilta- & juhlameikki. Meikissä kunnioitetaan sinun omia toiveitasi, jotta meikistä tulee sinun näköisesi ja persoonaasi korostava. Saat kestävän juhlalookin niin tärkeisiin kuin arkisempiinkin juhliin.

m
Kampaukset

Kampausta suunniteltaessa kannattaa miettiä haluaako hiusten olevan kiinni vai auki. Onko tyyli klassinen, romanttinen, räiskyvä vai jotain muuta. Kampausta lähdetään aina suunnittelemaan juhlan mukaan. Kampauksessa voi myös käyttää erilaisia koristeita ja lisäkkeitä. Pikakampaus on puolestaan nopea ja helppo tapa saada edustava kampaus ja se sopii sekä lyhyt- että pitkähiuksisille. Pikakampaukset soveltuvat tilanteisiin jossa tarvitaan nopeaa ehostusta hiuksiin.

m
Häämeikit

Häämeikki unelmien morsiamelle! Häämeikin tulee olla kantajansa näköinen. Meikissä otetaan huomioon kaikki toiveesi ja värisävyt valitaan oman mieltymyksesi sekä hääpuvun ja kukkien värisävyihin sopiviksi. Häämeikistä tehdään kestävä, jotta se säilyy kauniina, heleänä ja raikkaana läpi koko tärkeän päivän. Ennen varsinaisen häämeikin tekoa suosittelen lämpimästi myös koemeikkiä. Koemeikissä käydään etukäteen läpi toiveesi ja suunnitellaan meikki alusta loppuun elämäsi tärkeimpää päivää varten.

m
Yritystilaisuudet, tapahtumat

Meikkaus- sekä kampauspalvelut järjestyvät tarvittaessa paikan päällä yrityksesi juhliin, tapahtumiin tai edustustilaisuuteen. Huoliteltu meikki sekä hiukset takaavat onnistuneen kokonaisuuden tilaisuuteen kuin tilaisuuteen.

m
Kauneus- ja muotikuvaukset

Upea meikki kuuluu osana hyvään kuvauskokemukseen ja takaa itsevarman ja kauniin olon kameran edessä olet sitten yksityishenkilö tai vaikkapa malli. Mallinuran ensiaskel onkin reaaliajassa oleva mallikansio. Tätä varten tarvitsee osoittaa omaa muuntautumiskykyä muun muassa erilaisilla meikki- sekä hiuskokonaisuuksilla.

m
Mainokset

Kuva viestittää yrityksestä ja sen tuotteista. Myös meikin ja hiusten tulee olla mainoskuvissa kohdallaan. Laadukas ja huoliteltu kuva antaa uskottavuutta ja lisää myös myyntiä.

m
Henkilökohtainen meikkausopastus/opastus ryhmille

Kaipaatko meikkityyliisi uusia ideoita vai tarvitsetko apua perusasioihin? Henkilökohtaisessa meikkiopastuksessa käydään yhdessä läpi kosmetiikan käyttöä ja jokaiselle yksilöllisesti sopivia värejä ja tuotteita sekä opetellaan kuinka saat tuotua kasvosi parhaat puolet esiin.

m
Lahjakortti meikkiopastukseen

Meikkiopastus on hyvä lahjaidea kelle tahansa kauneutta rakastavalle ikään katsomatta.

m
Tyttöjen illat

Hauska illanvietto ystävien kesken, työporukalla tai polttarinumerona. Käydään yhdessä läpi meikkaamisen saloja ja jokaiselle sopivia meikkityylejä. Ja samalla pidetään tietysti hauskaa!

Ota yhteyttä

  1000
  TUHANSIA KUVIA
  100
  SATOJA MAHTAVIA PROJEKTEJA
  7859
  KILOKAUPALLA HUULIPUNAA
  7321
  LOPUTTOMASTI NAURUA